Voor leden: 

Om te kunnen bieden op de veilingsite moet je 2 handelingen uitvoeren:

  1. Je geeft de veilingsite toestemming om jouw gegevens op te halen van de DKW website. Dit is een eenmalige handeling. Hiervoor moet je inloggen op het ledenportaal van de DKW Club. Dan ga je naar jouw profiel. Daar vindt je een knop: overige apps. Daar klik je op en dan kun je voor de veiling jouw wachtwoord bevestigen. Dit is hetzelfde wachtwoord dat je gebruikt om in het ledenportaal te komen.
  2. Vanaf dat moment kun je op de veilingsite inloggen. Gebruik hiervoor je emailadres en wederom hetzelfde wachtwoord. Na het inloggen op de veilingsite kun je bieden.
Lost your password?

Geen account en ook nog geen lid van de DKW Club Nederland?

Meld u dan aan als lid en profiteer van alle mogelijkheden zoals bieden op onze veilingen. Dat kan al vanaf € 25,= per jaar. U kunt direct een account aanmaken en bieden in deze veiling,

 

Nog geen account maar wél lid van DKW Club Nederland? 

 Ga dan naar  het ledenportaal en van daaruit  naar uw profielpagina. Kies het tabblad “Overige apps”. Daar kunt u uw wachtwoord bevestigen om in te kunnen loggen op de veilingpagina.

Voor meer instructies klik hier.

Voor niet-leden: 

U kunt al lid worden vanaf € 25,= per jaar. U bent dan volwaardig lid. Daarmee kunt u bieden op de hier aangeboden artikelen. Bovendien kunt u kopen in ons magazijn en in onze clubwinkel. Tevens ontvangt u het clubblad “Dat Kleine Wonder” (eventueel digitaal). Ga hier naar de aanmeldpagina en meld u aan als lid. Op uw eigen profielpagina kunt u de toegang tot de veilingsite activeren.